Wandelhutten in Oostenrijk: perfect voor een tussenstop!

Wandelhutten in Oostenrijk: perfect voor een tussenstop

In Oostenrijk kunt u heerlijk wandelen! In de winter door het sprookjesachtige landschap, maar ook in de zomer is Oostenrijk prachtig. Heerlijk genieten van de omgeving en de natuur tijdens een mooie wandeltocht. Vergeet niet om een tussenstop te maken in één van de vele wandelhutten!

Wandelhutten

Maak een tussenstop of eindig in één van de vele wandelhutten waar de koffie met zelfgemaakte Kuchen of een lekkere Gulaschsuppe al voor u klaar staat. Of ga voor een heerlijke schnitzel met een goed glas bier.

Rote Fahne

De wandelingen zijn geschikt voor zowel jong als oud, makkelijk of iets moeilijker. De wandelroutes staan duidelijk aangegeven, maar let er wel op dat u de Rote Fahne (Oostenrijkse vlag) volgt. Deze staat meestal op een boom of iets dergelijks getekend.

Geschikt voor iedereen!

Deze wandelingen zijn ook uitermate geschikt voor kinderen. Maak er een leuke speurtocht van om de vlag steeds te zoeken. Wandel samen gezellig langs de prachtige meren, groene weiden en grazende koeien met bel. Uiteraard is dit ook heel leuk om met een groep(je) te doen!

Wandelen in Oostenrijk

Wilt u graag al wandelend Oostenrijk ontdekken? Bekijk dan eens onze accommodaties of neem contact op voor meer informatie! Wij vertellen u graag de mogelijkheden en verklappen de leukste wandelhutten in de omgeving.

Deel dit artikel: