Aan- of Verkoop

Als verhuurorganisatie zijn wij lokaal goed bekend en kunnen wij ook u terzijde staan bij aan- of verkoop van uw huis of appartement. Wij zijn geen makelaar maar omdat wij NL sprekend zijn kunnen wij behulpzaam zijn bij uw zoektocht en u in contact brengen met eigenaren en/of makelaars om uw 2e droomhuis te vinden in dit prachtige berggebied waar wij wonen. Bemiddeling is in eerste instantie kostenloos, zodra er kosten gemaakt dienen te worden zullen wij u daar van op de hoogte brengen. Neem gerust contact op.

PROJEKT 1: TAUPLITZ LIFTSTATION – NOG SLECHTS 1 TE KOOP!

Midden in prachtig wandelgebied en direkt aan de pistes van Tauplitz-Bad Mitterndorf, nieuw appartementencomplex waarvan er nog 1 te koop is.  Mooie zonnige ligging, ski-in, ski-out! Oplevering 1 december 2016. Woonoppervlak 57,75 m2, geschikt voor 4-6 pers. Eigen sauna. Eigen parkeergelegenheid, goed per auto bereikbaar. Dit skigebied is sneeuwzeker van eind november tot april.

Prijzen vanaf € 202.250,– , BTW verrekenbaar

 

Mogelijkheid tot verhuur door lokale verhuurorganisatie (NL sprekend), voor meer info, stuur ons een mail of neem contact op, wij spreken NL!

PROJEKT 2: UNIEK NIEUW TE REALISEREN KLEINSCHALIG APPARTEMENTENCOMPLEX TAUPLITZ BAD MITTERNDORF – START VERKOOP IN ENKELE WEKEN

Direkt aan de start van de stoeltjesliften van Liftstation Tauplitz op een zeer zonnige lokatie, wordt binnenkort gerealiseerd
een complex met verschillende vakantie-appartementen:
Diverse afmetingen, 55m2 – 70m2 , voorzien van ruim balkon, vloerverwarming met zeer lage onderhoudskosten, ruim voldoende vrije en overdekte parkeerplaatsen.
Prijzen vanaf € 200.000,–

ALLES VERKOCHT!

Vraag vrijblijvend informatie bij ons aan via tel.nr. 0043 650 2475015 OF EMAIL: info@aaholidayhomes.com

PROJEKT 3: BAD MITTERNDORF ALPINE LIVING APPARTEMENTEN

Direkt in Bad Mitterndorf, 100m van de langlaufloipen, op loopafstand van de skibus naar de nabijgelegen skiliften van het familievriendelijke skigebied Tauplitz.

Mogelijkheid tot verhuur door lokale verhuurorganisatie (NL sprekend), voor meer info, stuur ons een mail of neem contact op, wij spreken NL!

Kijk ook op www.meinsonnenhaus.at