Onze service, persoonlijk en geheel op maat!

Persoonlijke service Oostenrijk

Wilt u met uw familie iets bijzonders doen ter ere van een jubileum of een andere feestelijke gebeurtenis? Heeft u wel eens gedacht aan het huren van een chalet in Oostenrijk? Wij organiseren dit graag voor u, lees nu verder!

Persoonlijke aanpak

Heeft u binnenkort iets te vieren, zoals een verjaardag, een jubileum, een bedrijfsuitje, gaat u trouwen of bent u nog op zoek naar een leuke plek voor uw huwelijksreis? Als u bij AA Holiday Homes boekt, worden uw wensen en verwachtingen speciaal onder handen genomen door Alma Albers. Zij houdt perfect rekening met uw wensen en kijkt naar de verschillende mogelijkheden.

Geheel op maat

Geeft uw wensen aan bij ons en wij gaan voor u aan de slag! Nadat u ons heeft benaderd, nemen wij contact met u op. We bespreken samen uitgebreid uw verwachtingen en wensen betreft de speciale feestelijke gelegenheid. Zo kijken we naar onze verschillende chalets en bepalen samen welke het beste bij u, de gelegenheid en uw genodigden past. Daarnaast bespreken we de diverse mogelijkheden betreft de activiteiten die u wilt doen.

Activiteiten

In de winter kunt u uiteraard heerlijk skiën, snowboarden, rodelen, wandelen door de sneeuw, langlaufen, rondjes rijden op de sneeuwscooter of een paardensleetocht maken. In de zomer kunt u fantastisch wandelen, fietsen, zwemmen of verschillende dagtochtjes maken naar de omliggende stadjes en dorpjes. Uiteraard verzorgen wij ook culinaire wensen, zoals een wijnproeverij, fondueavond of een kookworkshop.

Vakantie op maat

Laat uw vakantiewensen aan ons over en wij regelen het voor u! We maken een volledige planning voor het aantal dagen dat u hier bent en maken een voorstel middels een offerte. Neem nu contact op voor uw vakantie op maat!

Deel dit artikel: