Nieuwbouwproject Tauplitz – Bad Mitterndorf

Nieuwbouwproject Tauplitz - Bad Mitterndorf

Wij zijn bezig met een nieuwbouwproject en u kunt deze komende winter al boeken! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Direct skiën vanuit het appartement

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de bouw van nieuwe kleinschalige appartementen. Ze worden direct gebouwd aan de liften van het skigebied Tauplitz. Dus u kunt zo vanuit uw appartement de skilift in. Naast de mooie skipistes, kunt u daar ook uitstekend terecht om te langlaufen, er is een skischool in de buurt voor de kinderen en altijd sneeuwzeker!

Tauplitz en Bad Mitterndorf

De appartementen bevinden zich in het gezellige plaatsje Tauplitz. Het centrum zit op loopafstand waar u verschillende winkels en restaurants kunt vinden. Leuk om ’s avonds naar toe te gaan! Vanuit Tauplitz kijkt u uit op de berg Grimming. De Tauplitzalm biedt vele ski- en wandelmogelijkheden. Bad Mitterndorf ligt ook vlakbij, daar kunt u heerlijk winkelen en uitgaan. Leuk feitje: Tauplitz en Bad Mitterndorf beschikken over één van de vijf skivliegschansen in de wereld.

Appartementen

De appartementen zijn geschikt van 4 tot 6 personen en nu al te boeken voor komende winter! Het zijn prachtige appartementen met een luxe afwerking, uiteraard voorzien van de nieuwste bouwtechnieken en inclusief groot balkon. Een heerlijke plek waar u helemaal tot rust kunt komen en dus zo op de piste staat!

Neem gerust even contact op meer informatie. Wij helpen u graag!

Deel dit artikel: