Met kinderen op zomervakantie in Oostenrijk

Met kinderen op zomervakantie in Oostenrijk

Wilt u met uw kinderen naar Oostenrijk tijdens de zomervakantie? Vele toeristen gingen u al voor! Steeds meer gezinnen ontdekken het prachtige Oostenrijk in de zomer.

Oostenrijk is een heerlijk vakantieland

We kunnen ons voorstellen dat u het lastig vindt om te bedenken wat u in Oostenrijk moet doen, behalve skiën in de winter dan. U denkt toch al gauw aan de prachtige bergen bedekt met witte sneeuw, maar ook in de zomer is Oostenrijk een heerlijk land om op vakantie te gaan met uw kinderen.

Een echte beleving!

Voor kinderen is er heel veel te beleven in de bergen. Zo kunt u samen gaan zwemmen, wandelen, naar klimparken of naar de dierentuin. Daarnaast zijn kinderen ook van harte welkom in de restaurants bij ons in buurt. Vele restaurants hebben zich afgestemd op kinderen en hebben een speciaal kindermenu.

Mogelijkheden in Steiermark

In Steiermark zijn er een hoop mogelijkheden en activiteiten die u kunt doen met uw kinderen. We geven u graag een aantal voorbeelden:
Styrassic Park
In dit park komt het verleden in de zachtgroene Steiermark weer tot leven. Heerlijk voor een dagje weg met uw kinderen. Kom binnen in een wereld van enorme mammoeten, sabeltandtijgers, reuzenherten, reuzenluiaards en machtige holenberen.
Avonturenpark Planai
In dit avonturenpark kunt u genieten van het adembenemende uitzicht. Het bevindt zich bij het bergstation van de Planai-kabelbaan, dus het is eenvoudig te bereiken. De kleintjes kunnen hier lekker klimmen en klauteren.
Elfenberg wild- en avonturenpark
Dit is een ontspannings- en recreatiepark in het hart van Steiermark. Het is geliefd bij jong en oud door het fantastische uitzicht en de recreatievoorzieningen. Daarbij kunt u er meer dan 200 wilde dieren spotten.
Avonturenpark Gröbming
Dit avonturenpark beschikt over meer dan 160 stations waarvoor u moet klimmen, balanceren, glijden en optrekken langs en over allerlei soorten kabel- en brugconstructies. Met verschillende moeilijkheidsgraden is dit park geschikt voor jong en oud. Ideaal voor het gezin!

Daarnaast kunt u ook naar het dierenpark Mautern, Skelterpark Schladming of de overdekte kartbaan in Planai Schladming.

Uw kinderen meenemen op zomervakantie in Oostenrijk

Zoals u kunt lezen is er genoeg te beleven in Oostenrijk voor uw kinderen. Wij verhuren onze accommodaties, zoals chalets en appartementen, ook gewoon in de zomer. Laat u verassen door de schoonheid van dit land en beleef elke dag een ander avontuur!

Deel dit artikel: