Huiseigenaren

U hebt een mooi chalet of appartement gekocht waar u enkele vakantieweken per jaar van gebruik kunt maken en de rest van de tijd staat het leeg. Al het onderhoud loopt door en dus de kosten ook. Misschien denkt u wel, toch wel zonde dat ons prachtige met zorg ingerichte huis zo lang leeg staat. Zou best leuk zijn als andere mensen hiervan ook zouden kunnen genieten….maar ja, de zorg en het gedoe van verhuren daar zien we tegen op.

Waarom uw huis dan niet professioneel laten verhuren door onze organisatie?

Hebt u een chalet of appartement in Oostenrijk wat goed past in de stijl van ons aanbod en wilt u het professioneel laten verhuren, dan kunt u uitstekend bij ons terecht.
Wij beschikken over een groot netwerk om uw huis goed onder de aandacht te brengen. Wij kunnen u een 100% verhuurgarantie bieden bij een volledige uitbesteding in zomer/winter en nemen u dan alles uit handen. Bij deze variant kopen wij de huur als het ware af, maar krijgen dan ook carte blanche van u voor de verhuur.
Of u kiest ervoor via ons uw chalet of appartement een aantal weken per jaar te laten verhuren, ook dat is natuurlijk mogelijk. Wij zorgen dan voor de sleuteloverdracht, inspectie en eindschoonmaak. Er zijn vele varianten bespreekbaar!
Wij bevinden ons in de provincies Stiermarken en Salzburgerland.
Minimale voorwaarden voor de verhuur van uw chalet of appartement: chalet of appartement is recent gebouwd danwel heeft recent een moderne facelift gehad en ligt in de directe nabijheid van een skigebied. Op deze basis gaan wij graag met u in gesprek.

 

Contact

Bij vragen en/of opmerkingen verzoeken wij u bij voorkeur het contactformulier in te vullen en zullen wij zo snel mogelijk reageren. Telefonisch kunt u ons 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 bereiken onder nummer 0043-650 24 750 15. Bij geen gehoor graag uw boodschap of vraag inspreken dan bellen wij u terug!