Glutenvrij eten in Oostenrijk!

Glutenvrij eten in Oostenrijk

Eet u glutenvrij? Wij kunnen ons voorstellen dat u dat lastig vindt op vakantie. In Nederland bieden steeds meer restaurants en supermarkten glutenvrij eten aan, hoe zit dat eigenlijk in Oostenrijk?

Het aanbod in supermarkten

Voor mensen die glutenvrij (moeten) eten is er in de meeste supermarkten een uitgebreid aanbod aan glutenvrije producten. De glutenvrije producten staan gewoon tussen de andere producten voor een supermarktprijsje, ideaal! Daarnaast worden er ook veel biologische producten in de supermarkten verkocht. In Oostenrijk vinden mensen het belangrijk dat hun producten uit de omgeving komen. Zo weten ze dat het direct van het land komt. Ze willen ook graag weten waar bijvoorbeeld hun vlees vandaan komt. Bij voorkeur eten ze alles uit hun eigen regio.

Glutenvrij eten in Steiermark

Gelukkig zijn er ook een hoop restaurants waar u glutenvrij kunt eten. Ook de cafés en bars in Steiermark zijn goed op de hoogte van voedselintoleranties en allergieën. U kunt ook op Tripadvisor kijken voor een restaurant met glutenvrij eten bij u in de buurt.

Accommodaties in Oostenrijk

Zoals u kunt lezen zijn er ook voldoende mogelijkheden betreft glutenvrij eten in Oostenrijk. Wij hebben een ruim aanbod aan accommodaties in Oostenrijk in de buurt van Salzburg en Steiermark. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Deel dit artikel: