De drijvende kracht achter AA Holiday Homes

De drijvende kracht achter AA Holiday Homes

We stellen jullie graag voor aan de drijvende kracht achter AA Holiday Homes! Alma Albers is de oprichter en eigenaresse van AA Holiday Homes. Oorspronkelijk komt ze uit Nederland, maar woont al vijf jaar met haar gezin in Steiermark. In dit artikel vertellen we u graag het verhaal achter AA Holiday Homes!

Na vele vakanties doorgebracht te hebben in de prachtige streek Steiermark, besluit Alma haar droom te volgen. Ze gaat samen met haar gezin in Steiermark wonen. Gelukkig wilde haar man ook graag mee, want hij is dan wel een Nederlander, maar hij heeft een lange tijd van zijn jeugd in Steiermark gewoond. Voor hem voelde het meteen thuiskomen en voor Alma geldt dat inmiddels ook.

De kinderen waren al wat groter toen ze verhuisden, maar werden gelukkig met open armen ontvangen. De jongste meiden, een tweeling van 19 jaar, doen dit jaar hun eindexamen en gaan volgend jaar in Graz studeren. De oudste studeert medicijnen.

Alma zou niets liever meer willen dan wonen in Oostenrijk. Het leven in de bergen vindt ze prachtig en geniet daar dan ook nog elke dag van. De natuur, de mensen en de slow down mentaliteit maken het leven voor haar en haar gezin erg aangenaam

Het verhuren van de prachtige chalets is voor Alma een droombaan. Het geeft erg veel voldoening wanneer de gasten weer tevreden en ‘wieder erholt’ naar huis gaan. Daarnaast kent zij de streek op haar duimpje, waardoor ze haar gasten altijd goed kan informeren over de mogelijkheden.

Al vanaf het begin is het uitgangspunt van AA Holiday Homes High End Style geweest. Alleen maar chalets en appartementen verhuren die voldoen aan de hoge kwaliteit, waardoor de gasten een geweldige en comfortabele vakantie hebben.

Komende winter worden er weer nieuwe appartementen gebouwd die AA Holiday Homes helemaal comfortabel en sfeervol gaat inrichten voor haar gasten. Wij houden u zeker op de hoogte!

Deel dit artikel: