Wie zijn wij?

 

Hartelijk welkom bij AA Holiday Homes. Wij bieden een selecte keuze van luxe chalets en grotere appartementen in de (ski)gebieden van de Steiermark en Salzburgerland. Ons motto: wij kiezen voor u uit waar we zelf ook onze vakantie zouden willen doorbrengen. Steekwoorden hierbij: ruime chalets met veel warmte en authenticiteit, luxe zoals we thuis gewend zijn, skigebied in de directe nabijheid of naast de deur, apres-ski mogelijkheden en gezellige restaurants. Maar ook in de zomer is er genoeg te doen en te beleven, dat zullen wij u laten zien!

Chalets met wat meer

Wij werken met bouwstenen, waarbij u zelf uw vakantie opbouwt. Dit kan variëren van alleen het huren van een chalet of appartement en dat u alles verder zelf regelt. Of u huurt een chalet en neemt daar een aantal extra’s bij, zoals bijvoorbeeld een boodschappenservice, oppasservice aan huis, thuiskok , huurauto etc eigenlijk alles wat een vakantie tot een echte vakantie maakt, zodat u niets meer zelf hoeft te regelen. Aan u de keus! En omdat wij zelf in het gebied wonen, zijn wij terplekke altijd in de buurt en zorgen wij dat alles tiptop in orde is.

Wintersport- en Zomervakantie

In de winter staat natuurlijk het skien centraal en het genieten in de sneeuw, in de zomer kunt u bergwandelen, zwemmen in de vele bergmeren, maar ook golfen. Laat het genieten maar beginnen!

AA Holiday Homes - specialist in de verhuur van chalets in Oostenrijk

 

Chalet of Appartement Huren?

Bij vragen en/of opmerkingen verzoeken wij u bij voorkeur het contactformulier in te vullen en zullen wij zo snel mogelijk reageren. Telefonisch kunt u ons 7 dagen per week van 09.00 tot 21.00 bereiken onder nummer 0043-650 24 750 15. Bij geen gehoor graag een mail sturen met uw vraag, dan reageren wij zo snel mogelijk!

AA Holiday Homes is ingeschreven in Oostenrijk onder GISA: 27728871 (o.v.v. Alexandra Albers)