Bergwandelen in Oostenrijk

Bergwandelen

Bergwandelen in Oostenrijk is fantastisch! Of u nou een gevorderde bergwandelaar bent of gewoon lekker wil lopen en genieten van de natuur, er is voor ieder wat wils. Oostenrijk beschikt over een adembenemend bergenlandschap, waardoor u altijd een fantastisch uitzicht heeft en u uw ogen uitkijkt.

Tijdens het wandelen kunt u heerlijk genieten van het prachtige landschap om u heen, de bergachtige omgeving, de mooie rivieren, de watervallen en het adembenemende uitzicht. Ga voor optimale rust en ontspanning.

Na een rustgevende en prachtige route kunt u deze wandeling afsluiten bij een idyllische berghut. Hier kunt u heerlijk genieten van een ‘Kaffee mit Kuchen’ of een andere locale specialiteit. Dit is ook geschikt voor gezinnen met kinderen. Het is een leuke, leerzame beleving om met z’n allen de natuur te ontdekken. Lekker met het gezin heel de dag buiten zijn, van elkaar en de omgeving genieten, om vervolgens ’s avonds uitgeput maar voldaan onder de dekens te kruipen.

Nog op zoek naar een accommodatie voor uw vakantie? Wij bieden verschillende appartementen en chalets voor uw perfecte vakantie. We beschikken over gezellige en typerende Oostenrijkse chalets. Wilt u liever wat moderns? Ga dan voor één van onze appartementen bij AA Holiday Homes!

Deel dit artikel: